Национален сојуз на цивилни инвалиди од војната

02По повод одбележувањето на македонскиот ден на цивилните инвалиди од војната, денеска во салата ,Бели мугри" се одржа пригодна свеченост на која пред присупните се обратија претставници на Локалната самоуправа и претставници на Националниот Сојуз на цивилните инвалиди од војната на Македонија.

Register to read more...