Едукација 2013

Во текот на целата година се одржуваат предавања од областа на медицината, социјалниот живот, спортот и рекреацијата и други теми кои се од интерес на нашите членови. Во месец март на 21.03.2013 година во Велес се одржа работилница на тема  „Исхраната како појдовна основа за здрав и подолг живот“. Предавач беше примариус д-р Филип Тодоровски, […]

Едукација 2013 Read More »