Home Активности Учество на традиционално Дефиле на Широк сокак 2014

Учество на традиционално Дефиле на Широк сокак 2014

0

Во месец јуни наши представници од Меѓуопштинското здружение на цивилните инвалиди од Битола учестуваа на Традиционалното дефиле на Широк Сокак во Битола кое го организираше Меѓуопштинското здружение на лица со телесен инвалидитет Битола-Мобилност Битола.