Државно екипно првенство во шах 2013

На 30 ноември по повод 3-ти Декември во организација на Националната федерација за спорт и рекреација на инвалиди на Македонија-Македонски параолимписки комитет се одржа Државно екипно првенство во шах на кое учествуваше и екипата на Националниот сојуз на цивилни инвалиди од војната на Македонија и го освои третото место.

Scroll to Top