Wednesday, September 30, 2020
Home Активности

Активности

Државно првенство во атлетски повеќебој и шах

Од 02-05.06. во Охрид беа одржани Државните првенства во атлетски повеќебој и шах. На првенството во атлетика учесниците се натпреваруваа во фрлачки дисциплини и тоа...

Едукација

Во текот на целата година се одржуваат предавања од областа на медицината, социјалниот живот, спортот и рекреацијата и други теми кои се од интерес...